Uw 2e woning

"Uw tweede woning of een permanent vakantiehuis in Griekenland?

U kunt altijd vrijblijvend informeren! Neem gerust contact met ons op"

Kastro
Kastro Kastro Kastro

Kastro

Leverancier: Orionas
Type: Burcht
Beschikbaarheid: Offerte aanvragen
€149.000,00
Excl. BTW: €149.000,00
 
   - of -   

Mogelijkheden:

Dit huis wordt ook Kastro (burcht) genoemd, omdat hij met oude stenen is gebouwd rond 1850. Zelfs een van de wanden is in feite een deel van de overblijfselen van het kasteel van Koskinou, daterend uit de 15e eeuw.

Uitbreidt in verschillende niveaus, heeft zowel een gezellige binnentuin als en een luchtig terras. Omdat vrijwel verscholen zit tussen drie huizen en een kasteel wand, biedt het een zeer rustige en serene sfeer. De begane grond bestaat uit de keuken, badkamer, de traditionele zitkamer (=salla)en de eetkamer.

Er zijn ook twee pataria (= traditionele houten platform bed); elk wordt benaderd door een aparte trap. Alle interne structuren van het huis zijn gemaakt van handgemaakte hout. Waar mogelijk werden traditionele materialen gebruikt en traditionele manieren van bouw; Uitzondering is de moderne elektrische bedrading, keuken en badkamer. Het dorp koskinou is gebouwd als een amphither.

Dit prachtige oude dorp bekend sinds de 5e eeuw, is een van de dorpen die waarvan de huizen zijn van de traditionele architectuur met kleurrijke voorkant en prachtige interieur decoratie.

Oppervlakte
Totaal oppervlak 103 m2
Woon oppervlak 75 m2
Informatie
Plaats Koskinou
Regio Koskinou
Provincie Rhodos eiland
Land Griekenland
RES Nummer MED361
Badkamer(s) 1
Slaapkamer(s) 1
Afstanden
Naar het strand 2 km
Naar de stad 8 km
Naar de luchthaven 7 km
Orion Boeken © 2019 | Design by Dymago™